Rólunk

Cégünk alapjai 1985-ben, id. Hamza Tamás (gumijavító mester) egyéni vállalkozásával indult, egy verőcei telephelyen. Később ifj. Hamza Tamás vette át a cég irányítását 1990-töl, ekkor már GUMISEMBER.BT néven működött.

1998-tól új telephellyel bővülve, Gödöllőn is gyökeret vert cégünk, Hamza Péter vezetésével.

Gödöllő, Hamza Péter, 1998
Gödöllő, Hamza Péter, 2000

A gyors növekedésnek köszönhetően 2006-ban a gödöllői műhely nagyobb telephelyre költözött, igy már komplett szolgáltatásokkal (futóműállítás-javítás, felni-javítás, gyorsszerviz;) bővült palettánk. 2008-ban a váci-telephelyünk megnyitásával, egy újabb területet szolgálunk ki. 2009-töl ebből a cégből alakulva, de párhuzamosan együttműködve jött létre új cégünk, a TIREMAN.KFT.

Gödöllő, Tire man Kft.

Nagy szakmai hátterünknek köszönhetően mára a profi gumiabroncs javítás és forgalmazás mellett, egyéb szolgáltatásokkal: lézeres futómű beállítás, felni javítás, klímatöltés, műanyagjavítás, gumitárolás, műszaki vizsga, olajcsere és autószerviz állunk rendelkezésre régi és új ügyfeleink részére. Gumiabroncs kínálatunkban valamennyi, a világon ismert gyártó cég terméke megtalálható, a kézikocsi abroncstól a teherautó és munkagép gumiabroncsig egyaránt. Magyarországon működő gyári képviseletekkel hosszú távú megállapodásaink vannak, pl.: Michelin, Continental, Bridgestone, Pirelli, Hankook.

Jelentős eredményeket értünk el jármű Flották kezelésében is, egy részük már 20-22 éve minket választ, de partnereink sora évről évre bővül.

Nagy hangsúlyt fektetünk természetesen a magánemberek kiszolgálására is, akik nagyreszével már baráti viszony alakult ki az évek során. Köszönetet mondunk minden eddigi ügyfelünknek és várunk minden új megkeresést, bízva a kölcsönösen elégedettséget adó együttműködésben.

Az új gödöllői telephely

A Gödöllői műhely után 2020 ősszel megnyitottuk Váci telephelyünket ahol modern , profi gépek és szakemberek segítik az ügyfeleket eligazítani és próbálják orvosolni az esetleges problémákat. Központi raktárunkból minden nap van szállítás így a gumiabroncsokat a megrendeléstől számított 24 órán belül prezentálni tudjuk ügyfeleinknek. Gumi hotel szolgáltatásunk ott is megtalálható amely megkönnyíti ügyfeleink szezonális gumiabroncs cseréjét.

Az új váci telephely

Partnereink között tudhatjuk a DMRV Zrt, Apor Vilmos Katolikus Főiskola, Fl System Kft, Unix Autó Kft, Biztonság Mobil Kft, Detrand Szállítmányozó Kft, BK Telekom, Dynamic Rally Team

Hamza Péter
Tireman Kft. tulajdonosa
2022 Dubai
2022 Dubai
2023 OZ
Miért minket válasszon?

Az idő pénz.

A szállítókkal kötött éves keretszerződéseink garantálják az igények raktárról történő azonnali kiszolgálást. Ez mintegy megalapozza, hogy mint egész évben, a téli-nyári szezonváltás idején is a legjobb árakon és a legrövidebb határidővel tudjuk kiszolgálni régi és új ügyfeleinket.

25 éves tapasztalat

Ez garanciát ad, hogy autója jó kezekben van.

logok5
Futómű beállítás
Futómű szervizünk Európa legkorszerűbb Beissbarth 3 D Tec futómű-beállító berendezéseivel rendelkezik.
logok8
Olajcsere
Bízza ránk! Szakképzett lollégáink, több éves munkatapasztalattal rendelkeznek.
logok13
Felni javítás
Alufelnik, keréktárcsák sérüléseinek javítása, fényezése.
logok28
Klíma töltés
Gépjárművek légkondíciónálóinak ellenőrzése, tisztítása és töltése.