Mobil gumizás, autómentés

Mobil gumiszerviz szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink kényelmesen elvégeztethessék a szezonális gumicserét helyszínen, defekt javításukat otthon, gumicserét háznál is végeztessenek anélkül, hogy autóba kelljen ülniük és gumiszervízbe látogatniuk.

Mobilgumiszervizünk az Ön által megadott helyszínre kiszáll és ott a helyszínen elvégzi a szakszerű gumicserét vagy javítást.

Önnek így nem kell kerekeket pakolásznia és nem piszkolja össze autóját vagy ruháját, elkerüli a sorban állást és amíg kollégáink dolgoznak addig sem kell a gumiszervizben várakoznia.

Mobil gumiszervizes autónk modern kerékszerelő és centrírozó gépel van felszerelve így azonos minőségben dolgozunk mint egy gumiszervízben.

A mobil gumiszerviz autónk bármilyen típusú személygépkocsi és kis haszonjármű gumijai és kerekei szerelésére alkalmas eszközzel fel van szerelve, a kerekek csavarjainak meglazításához nagynyomású levegő előállítására képes aggregátor áll rendelkezésre, amely a gépek áramellátását is megfelelően biztosítja.

AUTÓMENTÉS

Főbb szolgáltatási területek:

-szállítmányozás

-autómentés

-import autók szállítása

-autó- és motorszállítás

-munkagép és egyéb jármű szállítása