Hírek

Continental a legjobb márka
20100725

 
 
A Continental sorozatban harmadik alkalommal szerezte meg az első helyet 
20,000 'Auto Zeitung' olvasó vett részt a szavazáson
A Continental az 'Auto Zeitung' abroncstesztjén is győzedelmeskedett
 
A Continental márka sorozatban harmadik alkalommal nyerte el az 'Auto Zeitung' magazin által lefolytatott szavazás eredményeként az 'Abroncs' kategóriában a 'Legjobb márka' címét. A magazin, közel 20,000 olvasójának bevonásával tavaly ősszel végezte el a felmérést, melynek végeredményét a 2010/04-es lapszámában publikálta.

A Continental márkáról kialakult rendkívül pozitív olvasói véleményeket az 'Auto Zeitung' magazin által rendszeresen elvégzett nyári és téli abroncsteszteken elért kimagasló teljesítmények, a dicsérő és méltató szakértői vélemények, valamint a gyakori teszt győzelmek is tovább erősítették. A Hannover központú Continental például, nem csak a tavaly téli abroncsteszten kapta meg az elérhető legmagasabb "Különösen ajánlott" minősítést, hanem a 2009-es nyári tesztet is megnyerte. A Continental az 'Abroncs' kategóriában a 'Legjobb márka' díját számos más európai, amerikai és ázsiai gyártó terméke elől vitte el. Az is igen figyelemreméltó eredmény, hogy az 'Auto Zeitung' olvasói további 10 kategóriában is a legjobbnak választották a Continental márkát.

A Continental a 2008-ban elért több mint 24 milliárd Eurós forgalmával, egyike a világ legnagyobb autóipari beszállítóinak. A vállalat a gumiabroncsaival, a fékrendszerekkel, a futómű és hajtástechnikai elemekkel, az adatátviteli megoldásaival, a járműelektronikákkal és technikai elasztomerekkel elősegíti a biztonságosabb közlekedést, és hatékonyan hozzájárul a környezetvédelemhez. Ugyanakkor meghatározó partnere az autóiparnak a kommunikációs rendszerek fejlesztésében is. Jelenleg megközelítőleg 134.000 alkalmazottat foglalkoztat 37 ország 190 helyszínén. További információt a www.conti-online.com weboldalunkon talál.

Ma már minden negyedik abroncsot a piacvezető Continental gyárt Európában és a futószalagokról legördülő új autók több mint 30%-a is Continental abroncsokon hagyja el a gyárak területét Európában. A gumiabroncs üzletág Hivatalos Támogatója a 2010 FIFA World Cup™-nak, melynek Dél-Afrika ad otthont.ELÉRHETŐSÉG

2100. Gödöllő,
Dózsa György út 55.